بهترین فیلم هایی که کارآفرین ها باید ببینند

تا حالا دیدن یه فیلم باعث شده که نگاه‌تون به یه موضوع تغییر بکنه؟ دیدن فیلم‌های انگیزشی برای کارآفرین‌ها مثل یه نیروی محرکه‌س. مخصوصا اگه تازه وارد دنیای تجارت شده باشن.

بهترین فیلم هایی که کارآفرین ها باید ببینند

تا حالا دیدن یه فیلم باعث شده که نگاه‌تون به یه موضوع تغییر بکنه؟ دیدن فیلم‌های انگیزشی برای کارآفرین‌ها مثل یه نیروی محرکه‌س. مخصوصا اگه تازه وارد دنیای تجارت شده باشن.
بهترین فیلم هایی که کارآفرین ها باید ببینند

فرقی نداره که حوزه کاری‌تون چیه و اصلا چه هدفی دارین. برای درس خوندن، کار کردن و هر چیز دیگری لازمه انگیزه داشته باشین تا موفق بشین. فکر کنم که شما هم تاثیر انگیزه روی موفقیت رو می‌دونین پس چیزی درباره‌ش نمی‌گم.

 

ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که چجوری انگیزه رو تو خودمون تقویت کنیم؟ راه‌های زیادی برای این کار وجود داره که همه‌شون هم تا حدی تاثیر گذار هستن. قطعا شما برای ادامه مسیر، افزایش فروش یا بهبود تلاش‌های بازاریابی نیاز به راه حل دارید، ولی من امروز می‌خوام یکی از بهترین راه‌ها برای تقویت انگیزه تو بیزنس رو بهتون معرفی کنم یعنی دیدن فیم‌های انگیزشی. در ادامه باهام باشین تا بهترین فیلم‌هایی که کارآفرین ها باید ببینند رو بررسی کنیم. بریم که بترکونیم.

 

نکته: احتمالا اگه براتون سوال شده که ارتباط فیلم انگیزشی با فروش و بازاریابی چیه، پس حتما تا انتها همراه من باشید.

 

بهترین فیلم های انگیزشی بیزنس

 

گرگ وال استریت (The Wolf of Wall Street) (2013)

معروف‌ترین فیلم انگیزیشی در بیزنس گرگ وال استریته (IMDb: 7.1) که احتمالا همه اسمش رو یک بار شنیدین. زیادش براساس کتاب زندگی واقعی جردن بلفورت ساخته شده. زندگی بلفورت پر از فراز و نشیبه. از اونجایی که با 100 دلار یه بیزنس راه میندازه تا اینکه بیزنسش به بهترین تبدیل می‌شه و می‌ره زندان. این فیلم می‌گه چجوری بلفورت درگیر معاملات و کلاهبرداری اوراق بهادار شد تا جایی که FBI دستگیرش کرد. یکی از بهترین جمله‌هایی که بلفورت تو فیلمش می‌گه اینه: تنها چیزی که بین شما و هدف‌تونه داستان مزخرفیه که خودتون هر روز تعریفش می‌کنین و می‌گین نمی‌تونین به هدف‌تون برسین.

 

رستگاری در زندان شاوشنک (The Shawshank Redemption)(1994)

یکی از بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای جهان رستگاری در شائوشنگ هست (IMDb: 9.3). این فیلم داشتن امید و پشتکار در بدترین شرایط رو نشون میده. رستگاری در شاوشنک، داستان بانکدار جوانی به نام «اندی» هست که به اشتباه به جرم قتل همسرش به حبس ابد محکوم میشه. شاید نتونیم بگیم که بهترین فیلم بیزینسی است اما ذهن شما را آماده پذیرش تغییر می‌کند.

 

دوازده مرد خشمگین (Twelve Angry Men) (1957)

این فیلم هم یکی از بهترین فیلم‌های انگیزشی هست که باید حتما ببینید(IMDb: 9). چون به شما یاد میده برای تصمیم‌گیری‌های مهم چطور فکر کنید و به نتیجه برسید. این فیلم فوق‌العاده تاثیرگذار مسائل مهمی مثل بینش در رهبری، سیستم‌های ارزشی متضاد، روانشناسی رفتار گروهی، تکنیک‌های مذاکره، روش‌های متقاعدسازی، حل تعارض و ایجاد اجماع  رو به زیبایی به تصویر میکشه.

 

فارست گامپ (Forrest Gump) (1994)

پیشنهاد میکنم حتما فیلم فارست گامپ رو ببینید (IMDb: 8.8). یکی از بهترین فیلم‌های انگیزشیه که من توی عمرم دیدم. توی این فیلم با پسری آشنا میشید که ظاهرا نسبت به سنش ضریب هوشی کمتری داره اما کم‌کم طی فیلم متوجه استعدادهاش میشید. اصل داستان بر این اساسه که برای رسیدن به هدف اونقدر که داشتن انگیزه، پشتکار، تلاش و پیوستگی اهمیت داره، داشتن هوش و امکانات مهم نیست.

 

در جست و جوی خوشبختی (The Pursuit of Happyness) (2006)

این فیلم (IMDb: 8) یه فیلم بیزینسی فوق العاده تاثیرگذاره که بهتون انگیزه میده توی مسیر پیشرفت فراز و نشیبها رو راحتتر بپذیرید. فیلم در جست و جوی خوشبختی داستان زندگی «گریس گاردنر» یه کارآفرینن موفق رو نشون میده که طی یه سال از  چه جهنمی عبور میکنه. گاردنر با وجود مسئولیت نگهداری از پسرش توی یه دوره کارآموزی 6 ماهه بدون حقوق شرکت میکنه. داستان زندگی این فرد به شما یاد میده چطور برای رسیدن به هدفتون تلاش کنید، از شکست درس بگیرید و تسلیم نشید.

 

فیلم جابز (2013)

یکی دیگه از فیلم‌های انگیزشی کسب و کار که پیشنهاد میکنم ببینید (با اینکه IMDb: 6 داره) فیلم جابز هست که یه دوره از زندگی استیوجابز رو به زیبایی به تصویر میکشه. از جایی که به کالج رفت و بعد از دانشگاه انصراف داده تا وقتی که اپل 1 رو به بازار معرفی کرد. این فیلم چالش‌های زندگی شخصی و کاری استیو جابز رو نشون میده.

 

کلام آخر

فیلم‌های انگیزشی مختلفی طی این سال‌ها ساخته شده که می‌تونه منبع الهام شما باشه. هر کدام از این فیلم‌ها مسائل مهمی مثل پشتکار، تلاش، پیوستگی، صبر، امید، خلاقیت، مهارت‌های مذاکره، تیم سازی (مخصوصا تیم فروش حرفه‌ای)، روابط عمومی و بازاریابی رو به زیبایی برای شما توصیف میکنن.