سوالات مصاحبه کارشناس فروش که باید جوابهاش رو بدونید

توی این مقاله 11 از مهم‌ترین سوالات مصاحبه فروش همراه جواب بعضی از اونها رو براتون آوردم. چرا بعضیا؟ بیایید چندتا سوال مصاحبه رو با هم ببینیم، بقیه‌ش رو خودتون می‌تونید حدس بزنید چی باید بگید.

سوالات مصاحبه کارشناس فروش که باید جوابهاش رو بدونید

توی این مقاله 11 از مهم‌ترین سوالات مصاحبه فروش همراه جواب بعضی از اونها رو براتون آوردم. چرا بعضیا؟ بیایید چندتا سوال مصاحبه رو با هم ببینیم، بقیه‌ش رو خودتون می‌تونید حدس بزنید چی باید بگید.
سوالات مصاحبه کارشناس فروش

امروز با توجه با بیشتر شدن تنوع محصول و افزایش تقاضا برای کالاهای تخصصی، نیاز به کارشناس فروش بیشتر شده. اگر دنبال چنین شغلی هستین و یا قصد چنین فردی رو دارین و دنبال سوالات مصاحبه کارشناس فروش هستین. به جای خیلی خوبی آمدین، اینجا دقیقا همون چیزی رو می‌گم که دنبالش هستین پس همراهم باشین.

 

چجوری به سوالات مصاحبه کارشناس فروش جواب بدیم؟

در ادامه چند مورد از سوالات مصاحبه کارشناس فروش رو همراه جواب‌هاش بررسی می‌کنیم تا ببینیم وقتی توی جلسه مصاحبه حاضر می‌شید چطور باید برخورد کنید.

 

1.  چطور با بهانه گیری برخورد می‌کنین؟

یکی از سوالاتی که تو مصاحبه کارشناس فروش پرسیده می‌شه و خیلی هم مهمه این مورده. افراد این سوال رو برای سنجش توانایی‌تون برای غلبه بر موانع و دادن تعهد به مشتری طراحی شده. مشتری به چند دلیل بهانه می‌گره یا اینکه به اون محصول نیاز نداره یا الان نیاز جدی به این محصول نداره. همچنین ممکنه پولش کم باشه یا به شما و محصول‌تون اعتماد نکرده.

 

به دقت به مشتری گوش بدین و جوری رفتار کنین که دوست دارین حرف‌های مشتری رو بشنوین چون اون براتون مهمه. سعی کنین سوالاتی از مشتری بپرسین تا بدونین مشکل اصلی مشتری چیه. بعدش نگرانی مشتری رو از بین ببرین. اینجا باید بتونید ذهن و نیاز مشتری رو بشناسید.

 

2. آیا تا الان تو کارتون شکست خوردین؟ بعدش چیکار کردین؟

مصاحبه کننده با این سوال می‌خواد بدونه شما چقدر مسئولیت پذیر هستین و توانایی مقابه با سختی‌ها و غلبه بر اون‌ها رو دارین. باید جوری پاسخ بدین که نشون بده شما صبور بودین و توانایی تحمل ریسک و مهارت مقابله‌ای خوبی دارین.

 

3. درباره شرکت‌مون چی می‌دونین؟

مدیران با این سوال قصد دارن بدونن چرا برای شرکت‌شون مناسب هستین. تو جواب به این سوال باید نقاط قوت و مهارت‌تون رو جوری نشون بدین که نیاز شرکت رو برطرف می‌کنه. مثلا من وقتی برای فروش لوازم آرایشی مصاحبه داشتم و این سوال رو ازم پرسیدن. گفتم چون به محصولات آرایشی علاقه دارم و همه‌شون رو می‌شناسم. از اونجایی که خودم زیاد از این وسایل استفاده می‌کنم چالش‌هایی که ممکنه مشتری با آن روبه‌رو بشه رو می‌دونم. بجز اینها به انواع شیوه‌های نوین فروش تسلط دارم.

 

4. راجع به محصول‌مون چی می‌دونی؟

این سوال رو برای توانایی متقاضی تو زمینه فروش پرسیده می‌شه. باید جوری نشون بدین که برای این موقعیت شغلی مناسبین و به فروش این محصول علاقه دارین، دلیل بیارین.

 

5. سه ویژگی فروشنده موفق چیه؟

این سوال باعث می‌شه نگرش‌تون نسبت به فروش رو بیان کنین. بهتره روی ویژگی‌هایی تاکید کنین که با مهارت‌هاتون مرتبطه. تو مثال بالا: همدلی، شناخت محصولات و درک مشکلات مشتریان در کنار شنونده خوب بودن میتونه موارد مناسبی باشه.

 

6. کدوم براتون مهم‌تره؟ فروش یا ارائه خدمات عالی به مشتری؟

این سوال توانایی‌تون رو توی مدیریت اهداف فروش تعیین می‌کنه. من که باشم می‌گم با ارائه خدمات عالی سعی می‌کنم مشتری رو به خرید قانع کنم. تجربه ثابت کرده سایت‌هایی که خدمات عالی ارائه می‌دن فروششون بیشتره.

 

چند سوال دیگر

  1. فرض کنین من یک مشتری احتمالی هستم، درباره آخرین محصولی که فروختین بهم بگین؟
  2. تیم بازاریابی و فروش چجوری با هم کار می‌کنن؟
  3. دوست دارین از مشتریان بالقوه چی بپرسین؟
  4. ابزار محبوب‌تون برای مدیریت فرایند فروش چیه؟
  5. کی بی‌خیال یک سرنخ می‌شین؟

 

جمع‌بندی

یکی از شغل‌های خوب و پردرآمد که تو ایران باز کار خوبی هم داره کارشناس فروشه. البته که این دسته سوالات مصاحبه کارشناس فروش، چند نمونه سوال بود که از تجربه آدم‌ها توی موقعیت‌‌‌های مختلف به دست اومده. نکته مهم اینه که بتونید نشون بدید شرکت با استخدام شما می‌تونه ارزش جدیدی به مشتری ارائه کنه. فروشنده‌های موفق همیشه مشتاق هدفگرا و اهل رقابت هستن. این ویژگی‌ها رو توی خودتون تقویت کنید.