به نظرتون چه چیزی یه بیزینسمن رو از بقیه متمایز میکنه؟ کلید موفقیت این افراد چیه؟ چطور یه آدم میتونه به بیزیسمنی مثل ایلان ماسک تبدیل بشه و اونجوری رفتار کنه؟ جواب همهی این سوالات تو اخلاق و عادتهای افراده.
بیزینسمنها عادتهای مخصوص به خودشون رو دارن که باعث شده موفق بشن. اما به چه کسی میگیم بیزینس من؟
بیزینس من چیست؟
بیزینس من یا فرقی نمیکنه بیزینس وومن، فردیه که خرید و فروش انجام میده. این فرد ممکنه صاحب شرکت یا یه کارمند استخدام شده باشه.
عادت بیزینسمن ها
اگه دقت کرده باشین، بیزینسمنها یک سری ویژگی مشترک دارن که اونها رو از آدمهای عادی متمایز میکنه. این افراد معمولا سخت کوش، با انگیزه و منظم هستن. خلاقیت، انعطاف پذیری بالا و قوی بودن از دیگر ویژگیهای این افراده. اما اینجا چند مورد از عادتهای بیزینسمنها رو آوردیم که موثرترینهای اونها هستن:
1. مدیریت زمان
نکتهای که هست اینه که این افراد مدیریت زمان بالایی دارن. همه دوست دارن که برنامه مشخصی برای اهداف و زندگیشون داشته باشن. احتمالا شما هم حداقل یکبار سراغ برنامه ریزی بلند مدت یا کوتاه مدت رفتین، حالا فرقی نمیکنه به صورت مستقیم باشه یا غیر مستقیم. بهتره بدونین که تو 90% مواقع برنامهریزیها شکست میخورن. بیشتر هم به خاطر بلندپروازی و اشتباه تخمین زدن مدت زمان لازم برای انجام دادن کارهاست. اینجاست که تکنیکهای مدیریت زمان به کار میاد.
بیزینسمنها سعی میکنن یه برنامه منعطف تنظیم کنن و بخشهایی که رویشون کنترل ندارن رو درست مدیریت کنن. این افراد با شکست خوردن تو برنامه ریزی ناامید نمیشن و برعکس سعی میکنن با آزمون و خطا برنامهشون رو درست کنن. تقریبا 90% بیزینسمن و بیزینس وومن ها از تقویمهای آنلاین مثل Google Calendar برای برنامه ریزی استفاده میکنن.
2. کتاب
هیچ کس یک شبه موفق نشده و همه برای رسیدن به موفقیت تلاش کردن. بیزینسمنها قبل از اینکه معروف بشن کتابهای زیادی خوندن و تحقیقات زیادی کردن. البته هر کتابی ارزش خوندن نداره؛ ولی بعضی از کتابها میتونن کاملا مسیر زندگیتون رو عوض کنن. بیزینسمنها با وجود پیشرفت تکنولوژی، باز هم از کتاب برای بهبود دید و نگرش نسبت به زندگی استفاده میکنن.
3. خواب
تصور بیشتر افراد درباره بیزینسوومن و همینطور بیزینسمنها فردیه که دائم در حال کاره و روزی 2 یا 3 ساعت میخوابه. ولی این تفکر اصلا درست نیست. مغز برای درست کار کردن به خواب کافی نیاز داره. مدت زمان خواب بسته به نیاز و فیزیولوژی افراد متفاوته؛ ولی نباید روزانه کمتر از 6 ساعت بخوابید. اگه برنامه ریزی درستی داشته باشین نیاز نیست که با بیخوابی به بدنتون ضربه بزنین.
4. ورزش
برای کارآفرینها عموما سلامتی باارزشترین دارایی و ثروته. از اونجایی که بیزینسمنها فشار کاری بالایی دارن، باید روی سلامتیشون کار کنن. این افراد به خوبی میدونن به ورزش مستمر نیاز دارن. بهتره شما هم از ساعت هوشمند و اپلیکیشنهای مرتبط با سلامتی استفاده کنین تا سلامتی و میزان فعالیتتون رو مدیریت کنین.
5. نتورکینگ
برای داشتن بیزینس قوی به ارتباط خوب نیاز دارید. به دنبال افرادی باشین که تخصص مکمل دارن. ارتباط برقرار کردن با افرادی که مثل شما فکر نمیکنن سخته؛ ولی لازمه. بیزینسمن و وومنها از این نوع ارتباطات برای پیدا کردن دید وسیعتری نسبت به مسائل استفاده میکنن.
کلام آخر
اگه میخواید توی کار موفق باشید و به یه کارآفرین تبدیل بشید، علاوه بر تکنیکهای فروش و بازاریابی که یاد میگیرید باید یادتون باشه هر فرد موفقی مدیریت زمان بالایی داره، به سلامت روان و جسمش اهمیت زیادی میده؛ به همین خاطر به طور منظم ورزش میکنه و کتاب میخونه. یادتون باشه باید و باید شبکه دوستان خوبی داشته باشید. دوستانی که توی موفقیت شما تاثیر مثبت بذارن و به رشدتون کمک کنن.